Cine suntem si ce este
PARADIGMA®

PARADIGMA® este un ecosistem software dezvoltat de o echipă cu o vastă expertiză atât în cele mai importante și moderne discipline de management cât și în dezvoltarea de software. Astfel, am introdus în Paradigma Suite cele mai importante și eficiente metodologii pentru managementul organizațional.

Care sunt softurile suitei?

HR – Human resources application

IPM – Internal processes management

LOG – Logistics management application

QC – Quality control application

TPM – Total productive maintenance

EHS – Environment, health and safety Management

KPI – Key performance indicators application

CTR – Controlling management application

Echipa din spatele brandului Paradigma Suite – compania Adaptive Management Software, este formată din profesioniști pentru care performanța și succesul organizațional este știință aplicată, eficiență, pragmatism și îmbunătățire continuă.

Misiunea Paradigma Suite

Eliminarea haosului managerial și administrativ prin instrumente și metodologii digitale moderne, testate și eficiente.

În acest sens, primul software din arhitectura Paradigma Suite este Paradigma HR – acesta este dedicat amplificării competențelor și calității profesionale a capitalului uman în cadrul fiecărei organizații în care va fi implementat.

Cele mai avansate instrumente și metodologii

Prin instrumente și metodologii pragmatice, de ultimă generație, structurat pentru o utilizare rapidă și intuitivă, beneficiind de un sistem de interconectare cu alte aplicaţii, Paradigma HR revoluționează temeinic toate procesele de resurse umane facilitând creșterea creșterea organizației prin creșterea, amplificarea și instrumentalizarea competențelor tuturor angajaților companiei.

Pentru că știm cât de importantă este introducerea datelor precum și necesitatea acurateţii acestora în obţinerea de informaţii valide, am creat o interfaţă foarte prietenoasă și logică în cadrul softurilor suitei. Mai mult decât atât, am creat posibilitatea de a conecta Paradigma HR la alte softuri existente deja în cadrul companiei (contabilitate, pontaj, facturare, ERP etc), astfel încât datele respective să fie extrase automat și fără erori.

Fie că se optează pentru introducerea automată sau pentru cea manuală a datelor, eficienţa ecosistemului Paradigma va fi maximă de fiecare dată, constrângerea singulară fiind supravegherea acurateţii datelor introduse. Calitatea și integritatea datelor preluate sau introduse manual este cea care conferă validitate și acurateţe analizelor realizate de către softurile create de noi. În consecinţă, este esenţial să folosim toate informaţiile solicitate de module pentru ca rezultatele produse de Paradigma să fie maxime pentru a genera analize, corecţii și recomandări manageriale corecte.

Viziunea noastră

Creșterea competitivității prin creșterea competențelor fiecărui utilizator al Paradigma HR. Fiecare client va fi sprijinit activ - prin politicile interne de vânzare și implementare, atât pentru atingerea obiectivelor organizaționale cât și pentru orientarea companiei sale către perspectivele noi și bine ancorate în practică pe care i le va deschide implementarea și utilizarea temeinică a Paradigma HR.

De asemenea, din perspectiva dezvoltării organizaționale, seturile de obiective inerente pe care le urmărim, sunt următoarele:

- creșterea accelerată a competențelor

- eficientizarea proceselor organizaționale

- creșterea sustenabilă a brandului de angajator

- profesionalizarea, prin instrumente extrem de avansate și eficace, a tuturor membrilor organizației

- generarea de date avansate și obiective pentru decizii pragmatice de management

- companii și organizații care utilizează instrumente interne rafinate, eficiente și profitabile

2024 © Adaptive Management Software. Toate drepturile sunt rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram