Totul despre Franciza
Adaptive Management® / Paradigma®

Devino partenerul unei afaceri cu potenţial uriaş de dezvoltare in foarte scurt timp si cu resurse reduse.
Sunt interesat

Alătură-te unui 
model inovativ de business

Afacerile profitabile şi sănătoase sunt, în mod evident, cele sustenabile pe termen mediu si lung; implică un efort smart pentru câştigarea clienţilor noi şi pentru păstrarea clienților existenţi şi generează premisele necesare pentru focusarea resurselor în vederea creşterii continue a afacerii prin dezvoltarea neîntreruptă a portofoliului de clienţi.

Paradigma® vă propune exact un astfel de model de parteneriat – dinamic, modern, flexibil, orientat către scalabilitate şi extrem de conectat la realităţile socio-economice şi digitale ale momentului: franciza.

Sistemul de franciză Adaptive Management® / Paradigma® vă oferă oportunitatea unei afaceri cu potenţial uriaş de dezvoltare prin angrenarea de resurse reduse şi într-un timp foarte scurt.

Achiziţie
Implementare
Vânzare
Profit

Modelul de business a fost simplificat şi automatizat până la ultimele consecinţe de către experţii noştri în management si operaţiuni.

Durata de implementare a francizei Adaptive Management® / Paradigma® a fost redusă la minim si potenţialul de creştere a fost maximizat.

În mod concret, francizaţii noştri vor putea vinde şi promova direct, sub tutela Paradigma® şi Adaptive Management®, softurile suitei către clienţii potenţiali din diferite segmente de business apropiate domeniului lor de expertiză sau din portofoliul de networking personal.

Suportul tehnic, de la procesele de vânzare până la instalare, testare şi implementare, este în întregime asigurat, la cel mai înalt nivel, de către echipa Paradigma®.

Suportul de marketing va fi un companion permanent atât în ceea ce priveşte creşterea nororietăţii şi activării brandului Paradigma®, pe diferite categorii de business, cât şi prin implementarea instrumentelor eficiente şi scalabile care vor facilita dezvoltarea şi amplificarea forţei de business a partenerilor francizaţi.

Astfel, lucrurile esenţiale pe care se va putea concentra partenerul francizat Paradigma® vor fi:

 • dezvoltare operaţiunilor de business
 • diversificarea portofoliului propriu de clienţi
 • focusarea pe creşterea companiei proprii
 • creşterea cifrei de afacere şi a profitului

Suport
Marketing
Creştere
Profit

Parteneriat 
sustenabil și profitabil

Partenerii francizaţi vor avea libertatea gestionării resurse proprii şi a dimensiunilor companiei.

Abundenţa de instrumente tehice, digitale, demonstrative, de suport şi de marketing vă vor permite desfăşurarea operaţiunilor de business şi de reprezentare chiar şi fără investiţia într-un sediu oficial permanent.

Fluxurile de comunicare între echipa Paradigma® şi partenerii francizaţi vor fi directe, eficiente, flexibile şi orientate către nevoile şi urgenţele dumneavoastră.

Pe toate palierele de dezvoltare ale business-ului, Paradigma® va organiza sesiuni de training practice şi orientate către performanţă, garantând astfel transferul de cunoştinţe necesare dezvoltării afacerilor partenerilor francizaţi.

Ce este necesar pentru a deveni partenerul nostru?

Individual sau în calitate de organizaţie.
 • Un nivel ridicat de profesionalism şi seriozitate
 • Competenţe şi aptitudini sociale pentru dezvoltarea portofoliului de clienţi
 • Atitudinea proactivă şi flexibilă specifică unui business în domeniul IT
 • Dorinţă de învăţare şi evoluţie continuă
 • Spiritul de competiţie şi atitudine de învingător

Devino partener.
Solicită Franciza
Paradigma®

Devino partenerul unei afaceri cu potenţial uriaş de dezvoltare in foarte scurt timp si cu resurse reduse.

Contactează-ne acum!

  Aceasta pagina web este protejata de reCAPTCHA si de Google. Politica de confidențialitate si termeni de utilizare.

  2024 © Adaptive Management Software. Toate drepturile sunt rezervate.
  chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram