• REVOLUȚIE ÎN
  HR MANAGEMENT

  Cel mai complet software 
  dedicat resurselor umane

Atribute și beneficii

Interconectivitate software

Componentă esențială a oricărui software - interconectivitatea Paradigma HR este asigurată, la nivel de flux de date, atât prin chei API cât și prin funcția import xls/csv.

 

Date în timp real

Odată preluate datele în mod complet și eficient, corelarea acestora va fi extrem de ușoară astfel încât funcțiile vă vor facilita un management în timp real al proceselor HR.

Acces și roluri dedicate

Roluri dedicate pentru unit manager, HR manager, operator de date sau chiar CEO? Da, Paradigma HR vă oferă layere dedicate de acces și manipulare a informațiilor departamentului.

Politică de preț flexibilă

Adaptabilitatea și flexibilitatea sunt componentele principale ale politicii de preț Paradigma HR. Pentru că înțelegem nivelurile de utilizare și de impact ale Paradigma HR pentru fiecare categorie de public în parte.

Utilizare rapidă

Unul dintre cele mai importante atribute ale Paradigma HR este că am reușit să transpunem zeci de ani de know-how într-o structură ușor de implementat, ușor de învățat și de utilizat.

Cele mai rapide rezultate

Indiferent de nivelul teoretic și de expertiza departamentului de resurse umane, Paradigma HR este companionul ideal pentru că rezultatele fiecărui tip de operator vor fi vizibile instant.

Dezvoltă-ți departamentul de Resurse umane acum!

Automatizează procesele complexe de management și descoperă lumea excelenței și profitabilității în disciplina Resurselor Umane 

Descoperă beneficiile Paradigma HR!

Viziune HR management

Am unificat, sub un ecosistem complet și eficace, toţi parametri necesari managementului HR modern

Accesibilitate totală

Instalare eficientă și rapidă înseamnă învăţare intuitivă acompaniată de asistență tehnică și instrumente complete de utilizare

Implementare facilă

Accesibil pe Windows și macOS, Paradigma HR® automatizează cu adevărat management resurselor umane ale companiei

Arhitectură SaaS cloud

Modern, eficient și prietenos, sistemul Paradigma Suite® este fundamentat pe o infrastructură cloud facilitând un workflow modern și extrem de rapid.

Versatilitate și scalabilitate

Politică robustă de update-uri, mentenanță și dezvoltări ale modulelor Paradigma HR și a celorlalte softuri din cadrul suitei

Alătură-te PARADIGMA SUITE acum pentru a beneficia de 10% discount!

  Nume *

  Email *

  Telefon

  Companie

  Integrăm, în cadrul Paradigma HR, principiile interconectării,transparenţei, asistenţei tehnice și a sistemului decizional descentralizat.

  Responsive

  Adaptarea layout-ului tuturor aplicațiilor în funcție de mediul și rezoluția de vizionare.

  User friendly

  Operare intuitivă și facilă, meniuri interconectate, indicatori și aid-uri vizuale

  Acces instant

  Indiferent dacă operatorul se află în incinta companiei sau este remote, accesul la aplicație este nemijlocit

  Instrumente analitice

  Fiecare modul beneficiază de elemente analitice și vizuale extensive, de seturi de recomandări operaționale și avertizări

  Descoperă mai mult

  ELIMINĂ HAOSUL. ADMINISTREAZĂ RESURSELE UMANE ÎN MOD EFICIENT.

  2024 © Adaptive Management Software. Toate drepturile sunt rezervate.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram