Beneficii
Paradigma HR

Vă ajutăm să vă transformați angajații în profesioniști

Nu este vorba despre control, ci despre performanță, despre parcursul pe care îl asumăm de la angajat la profesionist și de la companie la brand.

Automatizăm, pentru compania ta dumneavoastră, procesele complexe de HR într-un mod elegant, smart, eficace și decent financiar. Lumea excelenței HR nu mai este o necunoscută, ci un asset tangibil în cadrul companiei. 

Beneficii manageriale

Prin utilizarea suitei Paradigma HR, toate informațiile importante despre departamentul HR și despre evoluția acestuia sunt la un click sau la un touch distanță.

Procesul decizional HR se simplifică semnificativ atunci când avem la dispoziție informații valide care vor indica corect efectele fiecărei decizii și care vor măsura rezultatele acțiunilor întreprinse în urma deciziilor manageriale.

Structura ierarhică și corectivă Paradigma HR vă permite un control eficace top to bottom, 24/7.

Beneficii organizaționale

Filtrarea informatiilor relevante în functie de necesitatea si specificul fiecarei functii, va produce claritate în activitatea profesională a tuturor angajatilor. Știind ce au de făcut, știind cum vor fi evaluați, având posibilitatea de a-și urmări, în timp real, propria performanță, motivarea angajaților nu va mai consitui o provocare.

Dacă sistemul de management, de măsurare și evaluare va fi obiectiv pe lângă a fi clar și transparent, acesta va îmbunătăți vizibil capacitatea de coeziune și organizare a companiei.

Beneficii structurale

O companie cu instrumente avansate și automatizate este o companie stabilă și puternică. Afacerea poate fi scalată facil indiferent de viteza cu care compania crește sau se contractă, instrumentele își vor păstra validitatea și utilitatea.

Sistemul de management corect și stabilitatea acestuia oferă nenumărate oportunități de dezvoltare și evoluție a companiei. Suita Paradigma oferă acest beneficiu de optimizare a structurii organizaționale generatoare de stabilitate.

Beneficii financiare

Urmărirea în timp real a activităților operaționale și cuantificarea financiară a acestora permite un control eficace al bugetelor și implicit al cheltuielilor operaționale.

Instrumentele de identificare a pierderii și risipei, împreună cu cele de diferențiere între pierderile cauzale și cele rezultante, permit dezvoltarea de proiecte care vor elimina aceste pierderi obținându-se astfel o creștere a competitivității și implicit o creștere vizibilă a performanței financiare.

Return-on-Investment

Pornind de la integrarea, într-o singură platformă, a celor mai avansate discipline de management existente astăzi, metodologia, instrumentele și modulele Paradigma vor conduce la o amortizare extrem de rapidă și palpabilă a investiției în software-ul nostru.

De asemenea, suita Paradigma acopera nevoia echipei de colectare și analiză a a datelor din mediul operațional precum și nevoia de competențe avansate de management.

Industry 4.0 compliant

STRUCTURĂ UI/UX INTUITIVĂ

INTRODUCERE DE DATE

VALIDARE & PROCESARE DATE

ADMINISTRARE ȘI EXECUȚIE

OUTPUT CUANTIFICABIL

Dezvoltați-vă departamentul de Resurse umane acum!

Automatizați-vă procesele complexe de management și descoperiți lumea excelenței și profitabilității în disciplina Resurselor Umane 

  • Organizare și administrare personal
  • Proces complet de recrutare a personalului
  • Managementul avansat al competențelor
  • Evaluarea personalului
  • Managementul de carieră și de salarizare
  • Indicatori de performanță din perspectivă HR

Pentru că știm cât de importantă este introducerea datelor precum și acuratețea acestora în obținerea de informații valide, am creat o interfață foarte prietenoasă și logică în cadrul softurilor suitei. Mai mult decât atât, am creat posibilitatea de a conecta aplicațiile și modulele Paradigma la alte softuri existente deja în cadrul companiei (contabilitate, pontaj, facturare, ERP, CRM, etc), astfel încât datele respective să fie extrase automat și fără erori.

Fie că se optează pentru introducerea automată sau pentru cea manuală a datelor, eficiența ecosistemului Paradigma va fi maximă de fiecare dată, constrângerea singulară fiind supravegherea acurateții datelor introduse.

Calitatea și integritatea datelor preluate sau introduse manual este cea care conferă validitate și acuratețe analizelor realizate de către softurile create de noi.

În consecință, este esențial să folosim toate informațiile solicitate de module pentru ca rezultatele produse de Paradigma să fie maxime pentru a genera analize, corecții și recomandări manageriale corecte.

Indicatori de performanță din perspectivă HR

Ajută la înțelegerea trendului echipei interne și la identificarea aspectelor care prezintă riscuri premergătoare posibilelor probleme din viitor.

Instrumente analitice

Fiecare modul beneficiază de elemente analitice și vizuale extensive, de seturi de recomandări operaționale și avertizări

Interconectare

Fie că vorbim de baze de date interne sau de baze de date ale anumitor software-uri, Paradigma HR asigură interconectivitate rapidă și stabilă.

Date securizate și backup

Protocoale de securitate avansate, sistem de backup-uri în funcție de opțiunile utilizatorului.

User friendly

Operare intuitivă și facilă, meniuri interconectate, indicatori și aid-uri vizuale

Responsive

Adaptarea layout-ului tuturor aplicațiilor în funcție de mediul și rezoluția de vizionare.

2024 © Adaptive Management Software. Toate drepturile sunt rezervate.
lockuserslaptop-phonepie-chartchart-barslinkarrow-rightplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram